dark tranquillity - boun sözlük

kullanıcı girişi

kullanıcı adı veya e-mail

Şifre

üye olcam | şifremi unuttum

giriş
Yeni > Eski
Eski > Yeni
A'dan Z'ye
Z'den A'ya
Başlangıç
Bitiş
Tanımlarda arat
Entrylerde arat
İyisinden
günmdeki başlıkları.. (0 başlık)

yok böyle bi şey

1.
melodic death metalin* en başarılı temsilcilerinden biri olan isveçli grup. kadrosu mikael stanne (vokal), niklas sundin (gitar), martin henriksson (gitar), daniel antonsson (bas gitar), martin brändström (klavye), anders jivarp (davul) şeklindedir. in flames'in vokalisti anders fridén de ilk dönemlerinde dark tranquillity ile birlikte söylemiştir.

diskografisi

trail of life decayed (demo, 1991)
a moonclad reflection (ep, 1992)
trail of life decayed (ep, 1992)
tranquillity cassette (best of, 1993)
skydancer (albüm, 1993)
of chaos and eternal night (ep, 1995)
the gallery (albüm, 1995)
enter suicidal angels (ep, 1996)
zodijackyl light (video, 1997)
the mind's i (albüm, 1997)
projector (albüm, 1999)
haven (albüm, 2000)
damage done (albüm, 2002)
live damage (dvd, 2003)
exposures - in retrospect and denial (best of, 2004)
lost to apathy (ep, 2004)
character (albüm, 2005)
focus shift (ep, 2007)
fiction (albüm, 2007)
manifesto of dark tranquillity (best of, 2009)
(spidee, 08.01.2010 12:31)
2.
(bkz: lost to apathy)